De echte “happy” Italy!

Standard

Van het restaurant Happy Italy in Tilburg word je tenminste nog eens echt happy! De ligging is fijn, het eten is lekker en het is er niet duur. Daarbij word je ook nog eens snel geholpen door het personeel dat er in grote aantallen rond loopt. Het is een echte aanrader om een keer bij Happy Italy te gaan eten.

BB-happyitaly

Buiten de rij waar je in moet staan om binnen te komen, is een bezoekje aan “Happy Italy” zeker de moeite waard. Als je er voor zorgt dat je rond de klok van vijf bij het restaurant bent, is het nog vrijwel zeker dat je het restaurant zo binnen kunt lopen. Het is er zeven dagen per week druk, ongeacht het weer. Dat komt door de goede prijs-kwaliteitverhouding. Het duurste gerecht op de kaart is een truffelpasta voor €10,75. Het eten is erg lekker en wordt ook nog eens snel geserveerd. De Happy Italy heeft natuurlijk meer dan alleen maar pasta’s, want ze hebben namelijk ook verse salades, pizza’s en verrukkelijke desserts.

Na een warm welkom en naar je tafel te zijn gebracht, kun je de kaart gaan bewonderen. Wanneer je eenmaal een keuze hebt gemaakt, is het personeel snel weer bij je. Dat komt doordat er altijd veel personeel wordt ingezet. Dat is omdat Happy Italy zichzelf de “Fast Italian” noemt. Want bij Happy Italy heb je dat: “snelle service”. Doordat ze zo snel werken kunnen ze veel meer mensen op een avond kwijt. Dat zullen ze wel merken aan de omzet. Terwijl je op je eten moet wachten, kun je in de tussentijd nog genieten van een lekker glaasje Italiaanse wijn, want wat zou een Italiaans restaurant zijn zonder Italiaanse wijn? Nog voor je wijntje op is staat je gerecht al op tafel; het is er allemaal tip top verzorgd. Bij Happy Italy is het gewoon een groot feest. Op de kaart laten zij ook nog eens zien dat ze 100% natuurlijke en Fair Trade producten gebruiken. Dat ze calorieën vet bewust koken en dat ze gebruik maken van producten uit de regio.

Samenvattend is het een druk bezocht restaurant met lekker eten en snel personeel. Wanneer je zeker wilt zijn van een tafeltje bij Happy Italy kun je het beste tegen een uur of vijf bij het restaurant zijn. Ze maken gebruik van regionale en Fair Trade producten en ze koken bewust. Kortom; van eten bij Happy Italy word je pas echt “happy”. Je kunt ze vinden in Tilburg, Hendrik-Ido-Ambacht, Rotterdam en binnenkort ook in Eindhoven.

Advertisements

One thought on “De echte “happy” Italy!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s